Μαίρη Συνατσάκη - The Ping Pong Challenge

6950 105 14

Description

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου στις 9 το πρωί, δηλαδή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η Μαίρη Συνατσάκη ήταν η επίτιμη καλεσμένη των Laternative στο στούντιο του #EnLefko877. Οι ερωτήσεις πολλές, η κουβέντα άκρως ενδιαφέρουσα και τα αγόρια αδίστακτα. Η Μαίρη, όμως, βράχος, ακόμα κι όταν τα ραδιοφωνικά ερωτήματα έδωσαν τη θέση τους στα διλήμματα του #PingPongChallenge. Girl power, όχι αστεία!

Αν ακόμα δεν είδες το βίντεο πιο πάνω, διάβασε τι χάνεις!

Αγαπάει τα smoothies, αλλά όχι αυτό με το οποίο τη δελεάζει ο Σταύρος. Επιλέγει Backstreet Boys από Jon Bon Jovi και Dylan από Brandon, ενώ παροτρύνει τους μελλοντικούς influencers να γίνουν food bloggers και όχι fashion bloggers (για να τρώνε κιόλας). Όσο για το τελευταίο δίλημμα, θα διάλεγε να παίξει με μεγάλη χαρά τον ρόλο της Divine στο “Hairspray” από το να παρουσιάσει το “Power Of Love”.

Αν δεν την ξέρεις, τι δεν ξέρεις;

Mad TV, Dancing With The Stars, το Πρωινό mou, το Master Chef 2, τηλεοπτικά διαφημιστικά, αλλά και η ιστοσελίδα της, Buy A Boo, είναι μερικά μόνο από τα πράγματα με τα οποία έχει καταπιαστεί. Επιπλέον, η #ΜαίρηΣυνατσάκη είναι το κορίτσι με τους 232 χιλιάδες subscribers στο YouTube και τους 597 χιλιάδες followers στο Instagram (!).

Τι είναι το Ping Pong Challenge;

Κάθε Παρασκευή μετά τις 9 το πρωί, ο Σταύρος Διοσκουρίδης και ο Παναγιώτης Μένεγος υποδέχονται, παραδοσιακά, στο studio έναν επώνυμο καλεσμένο, του κάνουν απρόβλεπτες ερωτήσεις on air κι έπειτα τον υποβάλλουν ΟΝ camera σε ένα… Ping Pong Challenge! Τι είναι αυτό; Πάρε μια ιδέα εδώ από τις ανακρίσεις των προηγούμενων καλεσμένων μας:
https://enlefko.fm/ping-pong-challenge

Video: G.N.P. Productions

For more: https://enlefko.fm/

Follow En Lefko 87.7:
Facebook: https://www.facebook.com/enlefko877/
Instagram: https://www.instagram.com/enlefko877/
Twitter: https://twitter.com/enlefko877

Source: Youtube.com

Comments

About FunTvKids.com
We live and breathe movies everywhere 24/7 – making us the fuel for movies conversations around the world. Watch official videos free online. Discover our featured content
Sponsored
Subscribe Now

Subscribe to get exclusive videos

Yo, you had better fill this out, it's required.
I'm required!