Oud MIVD-directeur Pieter Cobelens: ‘Marco Kroon begaat drie doodzondes’ #VDOTV

6028 7 2

Description

Oud directeur van de Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (MIVD) Pieter Cobelens is niet te spreken over de openbaarmaking van Marco Kroon, die zegt dat hij tijdens een spionagemissie in 2007 in de Afghaanse hoofdstad Kabul uit zelfbescherming een man doodde. In dit lange interview met Paul van Liempt op het nieuwe YouTubekanaal Voor de Ommekeer TV zegt Cobelens: “Hij begaat drie doodzondes. Ik ben blij dat het aanhangig is gemaakt bij het Openbaar Ministerie.”

Het interview is in zijn geheel te bekijken op www.voordeommekeer.nl en ons Youtube-kanaal: Voor de Ommekeer TV.

----

Voor de Ommekeer TV is een initiatief van journalist Paul van Liempt, filosoof Ad Verbrugge en David van Overbeek. Het is onderdeel van platform Voor de Ommekeer, dat mensen uit verschillende disciplines bij elkaar brengt om na te denken over grote veranderingen die op komst zijn door een combinatie van snelle technologische ontwikkelingen en globalisering.

Voor de Ommekeer TV wordt gemaakt in samenwerking met de VU, centrum Ethos en FreedomLab.

Volg ons!

Website: https://www.voordeommekeer.nl
Twitter: https://twitter.com/VoorDeOmmekeer
Facebook: https://www.facebook.com/voordeommekeer/

Source: Youtube.com

Comments

About FunTvKids.com
We live and breathe movies everywhere 24/7 – making us the fuel for movies conversations around the world. Watch official videos free online. Discover our featured content
Sponsored
Subscribe Now

Subscribe to get exclusive videos

Yo, you had better fill this out, it's required.
I'm required!